Göteborgs bästa flyttstäd

När du flyttar eller avslutar din hyreskontrakt är det viktigt att lämna bostaden i gott skick för dom som flyttar in. Om du är hyresvärd, fastighetsägare eller hyresgäst i Göteborg och söker pålitligt och professionellt städföretag för flyttstädning innan dina nya hyresgäster flyttar in  är Supreme Service i Sverige AB perfekta val och kan ta hand om dina städbehov.

Flyttstädning är ganska krävande och många hyresgäster saknar tid eller ork inför boendebesiktning. Vi kan hjälpa dig all besvär och stressen och ge dig garanti för gott slutresultat..

Vi jobbar individuellt med varje hyresgäst för att  för att täcka alla punkter i deras kontrakt och  säkerställa att allt är noggrant rentgjört. Vi använder toppmodern utrustning för att ta bort fläckar, smuts och damm. Golvytor får professionell glans, ugnar, köksredskap, inredning  och fönster gör vi smutsfria och glänsande .

Våra tjänster är också perfekta för hyresvärdar som vill avsluta ett dåligt flyttstäd av föregående hyresgäst. Det är inte många  hyresgäster som kommer kunna städa fastigheten till den höga standard som krävs och du kan behöva anställa experter för att slutföra uppgiften medan du letar efter nya hyresgäster som förväntar sig flytta in i sin nya bosatt i bästa möjliga skick.

Supreme Service i Sverige är stolt över att erbjuda hög servicenivå till kunder i Göteborg. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, en pålitlig service och expertis från vårt kunniga, fullt utbildade team så att du kan känna dig säker på att Din bostad kommer att vara redo för nästa hyresgäst.