STÄDTJÄNSTER

Vi erbjuder städtjänster för hem, kontor, industri och fytt.

EL SERVICE

El istallationer och underhållsarbete. Vi har erfarenhet och den formella behörighet som behövs för att få utföra kvalificerade installationer

GOLVLÄGGNING

Våra golvläggare har  lång erfarenhet av trägolv, plastmatta och textila golv. Vill du slipa eller renovera ditt golv kan vi hjälpa dig med det med.

MÅLERI

Vi erbjuder ett bred palett av måleritjänster för offentliga förvaltningar, affärslokaler, industrifastigheter och privata bostäder. Våra utbildade medarbetere med lång erfarenhet  gör att vi kan utföra alla projekt på ett proffesionellt och tillfredställande sätt.

FÖNSTERPUTS

Vi erbjuder in- och utvändig fönsterputs för företag och privatpersoner. Vi är ett professionellt fönsterrengöringsföretag som alltid är villig att ge dig gratis offert utan några förpliktelser. Vi är alltid glada att genomföra alla fönsterputs uppdrag, stora som små.

SNÖRÖJNING

Vi har utrustning för snöröjning från vägar, parkeringar, uppfarter och gator.

MAN PRISAS EFTER DET MAN PRESTERAT...

Vad säger våra kunder om oss?

caret-down caret-up caret-left caret-right
Adelina Voci Biltema Backaplan

Ett företag som kämpar varje dag att uppfylla  kundens behov. Kvalité, noggranhet, pålitlighet och effektivitet är fyra ord Supreme Service i Sverige AB står för. Är jätte nöjd med deras prestation och ger bästa rekomendation till de.

Peter Wohner Marbodal Kök, Södra vägen - Göteborg

Väldigt flexibla och duktiga personal. Vi är väldigt glada och tacksamma för att samarbeta med Supreme Service i Sverige AB.

FAMILJEN SVENSSON Göteborg

Hej Alfred. Ditt lag var otroligt noggrant! Dammrottor under sängen - borta! Smutsen överallt - borta! Och så snyggt och artigt. Jag trodde alltid att vi borde städa själva - men nej. Vi jobbar båda på heltid och hitta tid för städ blir bara svårt. Tack!!!

Vi tar både små som stora uppdrag!

KONTAKTA OSS

För kostnadsfri offert skicka meddelande till oss.