VAD JOBBAR VI MED...

Vi erbuder ett komplett paket tjänster för fastighetsunderhåll. Tjänsterna - el, bygg, VVS och badrum förmedlar vi till våra samarbetspartner.

EL SERVICE

El istallationer och underhållsarbete. Vi har erfarenhet och den formella behörighet som behövs för att få utföra kvalificerade installationer

STÄDTJÄNSTER

Vi erbjuder städtjänster för hem, kontor, industri och fytt.

MÅLERI

Vi erbjuder ett bred palett av måleritjänster för offentliga förvaltningar, affärslokaler, industrifastigheter och privata bostäder. Våra utbildade medarbetere med lång erfarenhet  gör att vi kan utföra alla projekt på ett proffesionellt och tillfredställande sätt.

SNICKERI

Vi erbjuder bred pallet av snickeritjänster till våra kunder. Från nybyggnad, reparation av kök, nytt badrum eller altan. Arbete utförs av våra professionella hantverkare. Vi har under tolvårstid gjort många projekt i Göteborgsområdet.

RENOVERING

Vill du renovera hus, kök eller badrum. Anlita oss! Vi har lång erfarenhet och alla nödvändiga certifikat. Vi kan renovering.

GOLVLÄGGNING

Våra golvläggare har  lång erfarenhet av trägolv, plastmatta och textila golv. Vill du slipa eller renovera ditt golv kan vi hjälpa dig med det med.

Badrum

Vi jobbar med totalentreprenad i privata badrum, bostadsrätter. Vid besök hos dig går vi igenom projektet för att sedan lämna offert. Vi har full behörighet för våtrumsarbeten och jobbar enligt Säker Vatten när det gäller våra rörarbeten.

Snöröjning

Vi har utrustning för snöröjning från vägar, parkeringar, uppfarter och gator.

MAN PRISAS EFTER DET MAN PRESTERAT...

Vad säger våra kunder om oss?

caret-down caret-up caret-left caret-right
Adelina Voci Biltema Backaplan

Ett företag som kämpar varje dag att uppfylla  kundens behov. Kvalité, noggranhet, pålitlighet och effektivitet är fyra ord Supreme Service i Sverige AB står för. Är jätte nöjd med deras prestation och ger bästa rekomendation till de.

Peter W Marbodal Kök, Södra Vägen - Göteborg

Väldigt flexibla och duktiga personal. Vi är väldigt glada och tacksamma för att samarbeta med Supreme Service i Sverige AB.

 

 

FAMILJEN SVENSSON Göteborg

Hej Alfred. Ditt lag var otroligt noggrant! Dammrottor under sängen - borta! Smutsen överallt - borta! Och så snyggt och artigt. Jag trodde alltid att vi borde städa själva - men nej. Vi jobbar båda på heltid och hitta tid för städ blir bara svårt. Tack!!!

Vi tar både små som stora uppdrag!!

KONTAKTA OSS

För kostnadsfri offert skicka meddelande till oss.