STÄDTJÄNSTER

Professionella Städtjänster för Alla Dina Behov

Vårt breda utbud av skräddarsydda städtjänster är utformat för att tillgodose dina specifika behov.

Oavsett om du behöver städning för ditt hem, kontor, industri, butik, skola eller i samband med en flytt, så finns vi här för att hjälpa.

Vårt erfarna team av städproffs strävar alltid efter att leverera enastående resultat.

Vi använder högkvalitativa produkter och utrustning för att säkerställa att ditt utrymme blir skinande rent och trivsamt.

Våra tjänster omfattar hemstädning, kontorsstädning,, butikstädning, skolstädning, flyttstädning samt andra specialtjänster.

Oavsett vilken tjänst du väljer kan du vara säker på att du får professionell och pålitlig service varje gång.

 

 

FASSADTVÄTT

Professionell Fasadtvätt och Rengöring för Din Fastighet

För att bibehålla din fastighets skönhet och värde erbjuder vi en mångsidig portfölj av fasadtvätt- och rengöringstjänster.

Oavsett om din fastighet är hög, svårtillgänglig eller kräver en skonsam rengöring, har vi den perfekta lösningen för dig.

Våra tre kraftfulla alternativ – högtryckstvätt, Softwash och ultrarent vatten – kommer att återställa din fastighets utseende till sitt allra bästa.

Låt oss hjälpa dig att bevara och förbättra ditt fastighets estetik. Kontakta oss idag och ge din fastighet nytt liv!

KLOTTERSANERING

"Effektiv Klotterborttagning för Renare och Snyggare Miljöer"

Våra klotterborttagningsproffs är dedikerade till att återställa ditt område till sitt ursprungliga skick.

Oavsett om det är en vägg, fasad eller annan yta som drabbats av klotter, har vi de rätta verktygen och teknikerna för att ta bort det snabbt och effektivt.

Vår klotterborttagning service hjälper till att hålla ditt område rent och attraktivt.

Låt oss ta hand om klotterproblemet så att du kan njuta av en renare och snyggare miljö.

Kontakta oss idag för att boka vår klotterborttagningstjänst.

VAKTMÄSTERI

Flexibel Vaktmästeritjänst anpassad efter Dina Behov

Vår vaktmästeritjänst är helt flexibel och skräddarsys efter dina specifika behov.

För skolor och kontor kan detta inkludera uppgifter som att byta lås, byta lampor, utföra reparationer, montera möbler, hänga upp tavlor och gardiner, sopa gården och laga trasiga bänkar.

Dessutom kan vi ta hand om vintertjänster som saltning, flisning och snöskottning inom skolområdet för att se till att din verksamhet kan fungera smidigt under alla förhållanden.

Med vår vaktmästeritjänst kan du vara säker på att alla dina behov hanteras professionellt och att din arbets- eller skolmiljö är i toppskick.

GOLVVÅRD

Professionell Golvvård med Miljöfokus

Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet inom vård och rengöring av olika typer av golv, såsom linoleum, plast, trä och stengolv. Med flera års kompetens inom området har vi utvecklat en djup förståelse för varje golvtyps unika behov.

Vi håller oss uppdaterade med den senaste utrustningen och de mest effektiva behandlingsmetoderna på marknaden. Genom att kombinera teknik och erfarenhet kan vi leverera de bästa resultaten och samtidigt förlänga livslängden på dina golv.

Vår filosofi innebär att vi, när det är möjligt, prioriterar renovering och vård av befintliga golv istället för att byta ut dem. Detta är inte bara kostnadseffektivt, utan även miljövänligt. Vi strävar efter att minska onödigt avfall och optimera resurseffektiviteten vid golvvård, vilket gynnar både din plånbok och vår planet. Låt oss ta hand om dina golv med professionalism och omtanke om miljön.

 

TEXTILRENGÖRING

Matt- och Möbelrengöring för Hem och Företag

Vi specialiserar oss på rengöring av mattor och möbler, både för hem- och företagsmiljöer.

Våra experttjänster återställer dina textilier till sitt bästa skick.

Oavsett om det är tuffa fläckar på mattan eller slitage på dina möbler, kan du lita på oss för att göra dem rena och fräscha igen.

Vi använder anpassade rengöringsmetoder beroende på materialet och skicket, vilket garanterar att dina textilier behandlas med största omsorg.

Låt oss återge dina mattor och möbler till sin forna glans.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och boka din textilrengöringstjänst.

MAN PRISAS EFTER DET MAN PRESTERAT...

Vad säger våra kunder om oss?

caret-down caret-up caret-left caret-right
Adelina Voci Biltema

Ett företag som kämpar varje dag att uppfylla  kundens behov. Kvalité, noggranhet, pålitlighet och effektivitet är fyra ord Supreme Service i Sverige AB står för. Är jätte nöjd med deras prestation och ger bästa rekomendation till de.

Peter Wohner Marbodal Kök, Södra vägen - Göteborg

Väldigt flexibla och duktiga personal. Vi är väldigt glada och tacksamma för att samarbeta med Supreme Service i Sverige AB.

Vi står redo!

KONTAKTA OSS

För kostnadsfri offert skicka meddelande till oss.