Välkommen till Supreme Service i Sverige AB!

Vi är ett medelstort och familjärt företag som grundades i början av 2019. Vad som särskiljer oss är vårt engagerade team med grundare som har över 15 års erfarenhet inom branschen.
Denna omfattande erfarenhet har gett oss djup insikt och expertis, och vi tror att det är en av nycklarna till vår framgång.

Vi strävar efter att erbjuda en omfattande uppsättning städtjänster och fastighetsservice som kan anpassas efter våra kunders specifika behov. Oavsett om du behöver professionell kontorsstädning, butiksstädning, skolstädning eller flyttstädning, kan du lita på Supreme Service i Sverige AB för att uppfylla dina högsta förväntningar.

Vårt dedikerade team består av välutbildad personal som förstår vikten av att minska miljöpåverkan. Vi tar ansvar för vårt arbete och arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan genom att använda miljövänliga städprodukter och metoder.

Vi har också specialiserat oss på att utföra fönsterputsning och fasadtvätt, inklusive uppgifter i höga höjder där användning av liftar och specialutrustning krävs.
Vare sig det handlar om små fönsterputsuppdrag eller större projekt, kan du lita på Supreme Service i Sverige AB för professionell och pålitlig service.

Det är viktigt att notera att vi har en imponerande lista med referenser från väldigt seriösa kunder, vars namn är välkända av alla.
Dessa referenser talar för vår kompetens och förmåga att leverera högkvalitativa städtjänster och fastighetsservice.

Vi är övertygade om att Supreme Service i Sverige AB är din perfekta partner för att skapa rena, välkomnande och miljövänliga utrymmen.
Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att uppfylla dina behov och mål.
Tillsammans skapar vi en arbetsplats som du kan vara stolt över.

Vi kan bygg och fastighetssrvice därför anlitas vi av många husägare, hyresvärdar, fastighetsmäklare och industri.
Du kan förvänta dig att få ​​kompetens och erfarenhet som täcker nästan alla jobb.

Vi strävar vi efter att leverera den bästa servicen, högsta kvalitet och utförande, till bästa pris. Vi har tät samarbete med flera företag inom bygg så att även dessa kompetenser har vi förmedlat till våra kunder med stor framgång -  du ska finna allt på samma plats.  Kompetens com el, bygg och badrum förmedlar vi till någon av våra pålitliga samarbetspartners.  Ifall du letar efterfrogar fastighetstjänster,  snickare, elektriker, golvläggare, plattsättare eller målare kommer du att vara väldigt glad när du väljer att arbeta med oss.

Oavsett hur stor eller liten ditt projekt är hjälper vi gärna dig att få dina drömmar till verklighet.
Vårt arbete utförs av ett professionella, certiffierade och engagerade yrkesmän. Vårt mål är att leverera en effektiv och effektiv service i alla led.

Vår koncept är att du bara ska behöva ringa ett samtal och utefter dina behov löser vi det du behöver.
Ring 031-19 99 90

Kontakta oss idag för att reda på om hur vi kan hjälpa dig.

Vi ser fram emot att höra från dig.

 

VAD GÖR VI?

FRÅN STÄD TILL FÄRDIG BYGGE!

  • Fastighetsservice
  • Bygg
  • Snickeri
  • Kakel
  • Städ
  • Målning
  • El
  • Renovering

Vi ser fram emot att höra från dig.