STÄDTJÄNSTER

Upplev Service i Världsklass med Supreme Service i Sverige AB

Vår passion är att erbjuda dig överlägsen städning till överkomliga priser.

Vi förstår att varje utrymme är unikt, och därför anpassar vi våra städtjänster exakt efter dina behov och önskemål.

Oavsett om det handlar om regelbunden städning, veckovis underhåll eller större projekt som flyttstädning och renoveringsstädning, är vi här för att hjälpa dig.

Vi skräddarsyr varje städning för att passa din tidtabell och arbetsrytm, så att du kan fortsätta ditt arbete utan avbrott.

Med vår professionella och lyhörda personal, kan du vara säker på att vi levererar effektiva och skräddarsydda städtjänster som överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss idag så hittar vi den bästa lösningen för ditt behov och schemat.

Med Supreme Service i Sverige AB får du inte bara städning – du får en känsla av service i världsklass.

 

KONTORSSTÄDNING

Supreme Service i Sverige AB är din pålitliga partner när det kommer till kontorsstädning.

Vår dedikation till att leverera högkvalitativ och pålitlig städning gör oss till det självklara valet för din organisation.

Vår kontorsstädning: Vi specialiserar oss på att skapa en ren och välskött arbetsmiljö.

Våra erfarna städproffs hanterar allt från dammtorkning och dammsugning till noggrann rengöring av kontorsutrustning, gemensamma ytor, konferensrum och pentryn.

Vi använder en noggrant utvald uppsättning produkter och tekniker för att säkerställa en hygienisk och trivsam arbetsplats.

Varför välja oss?

 1. Kvalitet: Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet. Våra städproffs är utbildade och erfarna, och vi har en strikt kvalitetskontrollprocess för att säkerställa att varje arbetsplats blir skinande ren.
 2. Anpassade lösningar: Vi förstår att varje arbetsplats är unik. Därför skräddarsyr vi våra städprogram efter dina specifika behov och önskemål.
 3. Pålitlighet: Vi är kända för vår pålitlighet och punktlighet. Du kan förlita dig på oss för att utföra städningen enligt avtalad tidtabell.
 4. Kundfokus: Vi sätter dig som kund i centrum. Ditt nöjda ansikte är vår främsta prioritet, och vi lyssnar noggrant på dina önskemål och feedback för att säkerställa att du är helt nöjd med våra tjänster.
 5. Miljöhänsyn: Vi tar miljöansvar på allvar. Vår städning utförs med miljövänliga produkter och metoder för att minimera vår påverkan på naturen.
 6. Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på våra tjänster.

Låt oss ta hand om din kontorsstädning så att du och ditt team kan fokusera på det ni gör bäst.

Kontakta oss nu för att boka våra tjänster och upplev skillnaden.

BUTIKSTÄDNING

"Skapa en Strålande Butiksupplevelse Med Vår Specialanpassade Städning"

Vår butikstädning är utformad för att säkerställa att din butik alltid ger det bästa intrycket.

Vi är medvetna om att en välskött butik ger ett positivt intryck på dina kunder och skapar en inbjudande atmosfär.

Vår butikstädning inkluderar dammtorkning, dammsugning, rengöring av försäljningsytor och hyllor samt toaletter och pentryn, allt med fokus på att skapa en ren och organiserad butiksmiljö.

Men vi erbjuder mer än bara butikstädning.

För att säkerställa att din butik alltid strålar och att du kan erbjuda de bästa upplevelserna för dina kunder, erbjuder vi också andra tjänster som höghöjdstädning.

Vår specialiserade personal kan nå och rengöra även de svåråtkomliga platserna, både inomhus och utomhus.

Med modern utrustning, inklusive liftar och plattformar, utför vi höghöjdstädning inomhus och utomhus för att se till att din butik alltid är fläckfri.

För att förbättra utseendet och ljusinsläppet i din butik erbjuder vi även fasadrengöring och fönsterputs.

Med hjälp av liftar eller den senaste tekniken inom ultrarenvattenrengöring ser vi till att dina fönster och fasader är kristallklara. Det är ett effektivt sätt att få din butik att lysa och sticka ut.

Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov.

Det innebär att vi även kan ta hand om tömning av papperskorgar på utsidan av din butik, beroende på dina önskemål.

Vår flexibilitet och kundfokus gör oss till det självklara valet för butikstädning och andra rengöringstjänster.

Låt oss ta hand om din butik och se till att den alltid är ren, välorganiserad och inbjudande.

Kontakta oss nu för att boka våra tjänster och upplev skillnaden med vår dedikerade städning.

SKOLSTÄDNING

"Skapa En Trygg Lärmiljö Med Vår Omsorgsfulla Skolstädning"

Inom vårt företag är vi djupt engagerade i att säkerställa att din skolas inre miljö är så ren, hälsosam och trygg som möjligt. Vår skolstädning går långt utöver en vanlig rengöring. Den är formad för att skapa den bästa möjliga lärmiljön för dina elever och personal, och vi är redo att motivera varför du ska välja oss för dina skolstädningstjänster.

Kundfokus: För oss är varje skola unik, och vi sätter våra kunder i fokus. Vi är dedikerade till att förstå dina specifika behov och förväntningar. Det betyder att vi anpassar våra städprogram exakt enligt dina krav. Oavsett om du behöver regelbunden städning, specialåtgärder eller inriktning på specifika områden, är vi här för att skapa en städplan som passar just din skolas behov.

Miljövänliga städmetoder: Vi är fast beslutna att använda miljövänliga städmetoder som skyddar både eleverna och vår planet. Vår städning utförs med skonsamma, biologiskt nedbrytbara produkter och metoder. Det innebär att vi tar hand om skolan samtidigt som vi bevarar vår omgivning. Med oss kan du känna dig trygg i att vi strävar efter att göra en positiv skillnad.

Hälsosam inomhusmiljö: Vår främsta målsättning är att skapa en hälsosam inomhusmiljö. Vi rengör noggrant klassrum, korridorer, matsalar och andra utbildningsområden. Varje yta och vrå tas om hand för att minimera risken för spridning av sjukdomar och allergener. Du kan vara säker på att din skolas inomhusmiljö är i trygga händer.

Vaktmästeritjänst: För de kunder som inte har tillräckligt med uppdrag för en dedikerad vaktmästare, erbjuder vi en flexibel vaktmästeritjänst. Vi kan hoppa in vid behov för att hantera olika uppgifter som underhåll, reparationer eller andra ärenden. Det är ett smidigt sätt att få tillgång till vaktmästarkompetens när du behöver det.

När du väljer oss för din skolstädning och vaktmästeritjänst, väljer du en partner som är engagerad i att skapa den bästa möjliga lärmiljön. Kontakta oss nu för att boka våra tjänster och upplev skillnaden med vårt engagemang för din skolas välmående.

VI ERBJUDER DIG

 • Hemstäd: Hemstädning fokuserar på att hålla ditt hem rent och prydligt. Det inkluderar dammsugning, dammtorkning, rengöring av kök och badrum, byte av sängkläder och mycket mer.
 • Hemstädning kan anpassas efter dina specifika behov och utföras regelbundet eller som en engångsåtgärd.

  Kontorsstäd: Kontorsstädning är avgörande för en produktiv arbetsmiljö. Det innebär att rengöra arbetsplatser, konferensrum, gemensamma utrymmen och pentryn.

 • En professionell kontorsstädning kan förbättra arbetsmiljön och skapa en ren och organiserad plats för anställda och kunder.

  Industristäd: Industristädning är inriktad på rengöring av fabriker, lager och andra industriella platser.

 • Det kan innebära hantering av maskinrengöring, golvrengöring, avfallshantering och rengöring av specifika arbetsområden för att säkerställa säkerhet och effektivitet.

  Flyttstäd: Flyttstädning utförs när du flyttar in i eller ut ur en bostad eller en kommersiell lokal.

 • Det innebär oftast noggrann rengöring av alla ytor, inklusive väggar, golv, tak, apparater och skåp, för att säkerställa att det gamla eller nya utrymmet är i bästa skick.

  Byggstäd: Efter en byggnation eller renovering är det vanligt att det är en stor mängd skräp och damm som måste tas bort.

 • Byggstädning innebär att rengöra och återställa utrymmet till sitt ursprungliga skick eller redo för användning.

  Fönsterputs: Fönsterputsning handlar om att rengöra fönster och glasytor för att förbättra ljusinsläppet och utseendet.

 • Det kan inkludera både inomhus- och utomhusputsning.

  Grovstäd: Grovstädning är en djuprengöring som inriktar sig på de svåråtkomliga platserna som ofta förbises i vanlig städning.

 • Det kan inkludera rengöring av ventilationssystem, avkalkning av rör och sanitetsutrustning samt rengöring av utrymmen som sällan används.

  Specialstädning: Vi erbjuder även specialstädningstjänster, inklusive rengöring av mattor, textilier och andra specifika behov.

  Utomhusstädning: Våra tjänster omfattar även rengöring av utomhusytor, inklusive trädgårdar, uteplatser och andra utomhusområden.

  Miljövänlig städning: Vi prioriterar miljövänliga lösningar erbjuder vi miljövänlig städning för en ren omgivning och hänsyn till planeten.

  Butikstäd: Vår butikstädning fokuserar på att skapa en ren och välkomnande miljö för butiker och handelslokaler, inklusive rengöring av försäljningsytor och lagerutrymmen.

  Skolstäd: Skolor kräver speciell uppmärksamhet på rengöring för att skapa en säker och hälsosam miljö för elever och personal.

 • Vår skolstädning omfattar rengöring av klassrum, korridorer, matsalar och andra utbildningsutrymmen.

  Vi är här för att möta dina specifika behov och önskemål när det kommer till rengöringstjänster.

 • Kontakta oss nu via mail eller formulär, eller ring till vår växel för mer information och för att boka våra tjänster.