STÄDTJÄNSTER

Supreme Service i Sverige AB ger en personlig, professionell service till överkomliga priser.

Vi erbjuder förstklassiga städtjänster som skräddarsys så dom passar dina unika krav. Vi är lyhörda efter dina  behov och krav så att vi kan leverera  effektiva och skrädarsydda städtjänster.  Vi hjälper dig med städning när det är dags, regelbunden städning, veckostäd eller efter avtal. Vi stödar lokaler, kontorsytor, fytstädning eller städning i samband med renovering eller bygg.

Vi vet hur man arbetar effektivt för att inte störa ert löpande arbete.

Hör av dig så att vi kan hitta den bästa tidpunkten för just er!

 

GOLVVÅRD

Supreme Service i Sverige AB jobbar mycket med golvrengöring i butiks och kontorslokaler. Vi ser till att dina hårda ytor ger ett starkt första intryck för varje person som går genom dina dörrar. Rena golv ger en annan intryck på dina produkter och verksamheten. Eftersom dina golv lever ett tufft liv måste de förbli glänsande varje dag.

Vi är certifierade för rengöring av hårda golvytor.

Hör av dig så att vi kan hitta den bästa tidpunkten för just er!

 

FÖNSTERPUTS

Supreme Service i Sverige  erbjuder fönsterputs och städtjänster till hem, bostadsrättsföreningar och företag i Stor Göteborg.

Vi har specialiserat oss på hushålls- och kommersiella fönsterrengöring och erbjuder en rad fönsterputs lösningar.

Rena fönster ger en rejäl lyft för din butik, trappuppgång och hela fastigheten.

De senaste teknik i kombination med  miljövänliga rengöringsmetoder säkerställer att vi utför jobbet enligt de högställda krav samtidigt som vi behåller ett hållbart tillvägagångssätt för vårt arbete.

Den traditionella fönsterputs är tillgängliga för fastighetsägare i  och runt Göteborg.

Våra fönsterputsare är utbildade i de senaste miljö-, kommersiella och industriella rengöringsmetoderna vilken säkerställer att vi kan utföra vårt jobb på ett säkert och effektivt sätt.

Vi erbjuder också specialistrengöring för byggnader som lager, stormarknader, industrienheter och detaljhandel. Vi erbjuder också  rengöring av inre och yttre väggar, fasader, paneler, klädsel, beläggning, stenarbeten och armaturer på gångbanor, trapphus och skyltar.

Hör av dig så att vi kan hitta den bästa tidpunkten för just er!

 

FLYTTSTÄD

När du flyttar eller avslutar din hyreskontrakt är det viktigt att lämna bostaden i gott skick för dom som flyttar in. Om du är hyresvärd, fastighetsägare eller hyresgäst i Göteborg och söker pålitligt och professionellt städföretag för flyttstädning innan dina nya hyresgäster flyttar in  är Supreme Service i Sverige AB perfekta val och kan ta hand om dina städbehov.

Flyttstädning är ganska krävande och många hyresgäster saknar tid eller ork inför boendebesiktning. Vi kan hjälpa dig all besvär och stressen och ge dig garanti för gott slutresultat..

Vi jobbar individuellt med varje hyresgäst för att  för att täcka alla punkter i deras kontrakt och  säkerställa att allt är noggrant rentgjört. Vi använder toppmodern utrustning för att ta bort fläckar, smuts och damm. Golvytor får professionell glans, ugnar, köksredskap, inredning  och fönster gör vi smutsfria och glänsande .

Våra tjänster är också perfekta för hyresvärdar som vill avsluta ett dåligt flyttstäd av föregående hyresgäst. Det är inte många  hyresgäster som kommer kunna städa fastigheten till den höga standard som krävs och du kan behöva anställa experter för att slutföra uppgiften medan du letar efter nya hyresgäster som förväntar sig flytta in i sin nya bosatt i bästa möjliga skick.

Supreme Service i Sverige är stolt över att erbjuda hög servicenivå till kunder i Göteborg. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, en pålitlig service och expertis från vårt kunniga, fullt utbildade team så att du kan känna dig säker på att Din bostad kommer att vara redo för nästa hyresgäst.

Hör av dig så att vi kan hitta den bästa tidpunkten för just er!

 

VI ERBJUDER DIG

  • HEMSTÄD
  • KONTORSSTÄD
  • INDUSTRISTÄD
  • FLYTTSTÄD
  • BYGGSTÄD
  • FÖNSTERPUTS
  • GROVSTÄD